Quantcast
ΣΕΕΝ: Ν΄αναστείλουν οι ναυτικοί την απεργία, δίκαια τα αιτήματά τους - enikonomia.gr
share

ΣΕΕΝ: Ν΄αναστείλουν οι ναυτικοί την απεργία, δίκαια τα αιτήματά τους

δημοσιεύτηκε:

Aναστολή της απεργίας της ΠΝΟ ζητάει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση του στην αύξηση της φορολογίας των ναυτικών.


Σε ανακοίνωση του συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) επισημαίνει: «Η πρωτοφανής σε διάρκεια απεργία της ΠΝΟ και των πληρωμάτων των ακτοπλοϊκών πλοίων έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην καθημερινή διαβίωση των νησιωτών μας, στη διακίνηση του επιβατικού κοινού και παράλληλα στη διακίνηση εμπορευμάτων με καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία των νησιών. Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω ο ΣΕΕΝ καλεί την ΠΝΟ να διακόψει άμεσα τις απεργιακές κινητοποιήσεις αποκαθιστώντας την ομαλότητα στα νησιά μας».

Ο ΣΕΕΝ εκφράζει παράλληλα «την έντονη αντίθεσή του» σε ό,τι αφορά στην αύξηση της φορολογίας των ναυτικών, η οποία, όπως επισημαίνει, «θα έχει πολύ σοβαρές αρνητικές συνέπειες στη ναυτιλία μας, στην καλή εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των νησιών μας, στον τουρισμό της χώρας και στην προστασία των εθνικών μας συμφερόντων σε μία εποχή εξαιρετικά δύσκολη για την πατρίδα μα


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.