Quantcast
Σήμερα οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές – Πώς θα κινηθούν οι βάσεις - enikonomia.gr
share

Σήμερα οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές – Πώς θα κινηθούν οι βάσεις

δημοσιεύτηκε:

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών καθώς σήμερα στις 11 το πρωί θα αναρτηθούν στα σχολεία ολόκληρης της χώρας, οι βαθμολογίες.

Επισημαίνεται ότι για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου που συμμετέχουν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, δεν θα ανακοινωθούν οι βαθμοί την Παρασκευή, αλλά το συντομότερο δυνατόν.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου (Πατήστε εδώ) πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Τέλος, τη Δευτέρα 3-7-2017 προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Υποβολή μηχανογραφικού

Από την Πέμπτη 6-7-2017 οι υποψήφιοι, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου (Πατήστε εδώ), θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο έως και την Παρασκευή 14-7-2017.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.