Quantcast
Σκουρλέτης: Εν αρχή είναι η καταβολή μισθών-συντάξεων και έπειτα οι δόσεις - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης: Εν αρχή είναι η καταβολή μισθών-συντάξεων και έπειτα οι δόσεις

δημοσιεύτηκε:

Προτεραιότητα» της κυβέρνησης είναι η πληρωμή των μισθών και των συντάξεων και έπειτα, τις υποχρεώσεις προς τους δανειστές, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Ερωτώμενος ο κ. Σκουρλέτης για το αν η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα σε μισθούς και συντάξεις ή στις διεθνείς δανειακές της υποχρεώσεις, είπε χαρακτηριστικά πως « απάντηση έχει δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 4-5 χρόνια σε αυτό, δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι μόνιμη αυτή η απάντηση. Με ό,τι σημαίνει. Ότι πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις».

Ο ίδιος ανέφερε πως είναι «επιδίωξη μας» να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές, «χωρίς να χάσει», η κυβέρνηση τον «πολιτικό της προσανατολισμό, χωρίς να απεμπολήσει τις δεσμεύσεις της, είναι να διαμορφωθεί αυτή η συμφωνία (κινείται για να διαμορφωθεί αυτή η συμφωνία).

Μιλώντας για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, ο Υπ. Εργασίας είπε «προσφυγή στο λαό μπορεί να σημαίνει και δημοψήφισμα. Προφανώς μπορεί να το σκεφτούμε, εάν υπάρξει κάποιου είδους εμπλοκή και κληθούμε να απαντήσουμε σε ζητήματα, τα οποία είναι έξω από τα όρια της εντολής που έχουμε».

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.