Quantcast
Σκουρλέτης: Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας δεν πρέπει να είναι απλά ένα σύνθημα - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης: Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας δεν πρέπει να είναι απλά ένα σύνθημα

δημοσιεύτηκε:

«Είναι ανάγκη να υπάρξει μια σε βάθος παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και αυτό δεν μπορεί να είναι απλά ένα σύνθημα, πρέπει να είναι συγκεκριμένο σχέδιο» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης μετά τη συνάντηση εργασίας με τον πρωθυπουργό.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης υποστήριξε ακόμη πως στόχος της κυβέρνησης είναι να διευρύνει τα στενά όρια της συμφωνίας με τους δανειστές.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι, όπως ίσως να έγινε σε προηγούμενες εποχές, πολύ πρόσφατες, να αποδεχθούμε τα όρια της συμφωνίας που πάμε να υπογράψουμε. Το αντίθετο.

Θέλουμε να τα διευρύνουμε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε στην έννοια της παραγωγικής ανασυγκρότησης συγκεκριμένα χαρακτηριστικά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο ζήτημα της φορολογίας επισήμανε ότι με βάση την πραγματικότητα του ελληνικού αγροτικού κόσμου, δεν χωρούν ισοπεδωτικές προσεγγίσεις.

Τόνισε, μάλιστα ότι είναι επιτακτική ανάγκη να συνδεθεί η αγροτική παραγωγή με την αγροτική βιομηχανία. Όπως δήλωσε, «υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν. Η συμμετοχή του αγροτικού προϊόντος στην οικονομία είναι πολύ μικρή. Δεν μπορεί, παρά να πάει μόνο προς τα πάνω». 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.