Quantcast
Σκουρλέτης: Συμβατή η σκέψη για αναβολή της δόσης - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης: Συμβατή η σκέψη για αναβολή της δόσης

δημοσιεύτηκε:

Απολύτως συμβατή χαρακτήρισε ο Πάνος Σκουρλέτης  μια σκέψη για αναβολή καταβολής της δόσης του ΔΝΤ από τη μεριά της Ελλάδας, διασαφηνίζοντας ότι μιλάει θεωρητικά και χωρίς να επιβεβαιώνει εάν τέθηκε το ζήτημα αυτό από τον Γ. Βαρουφάκη στην Κριστίν Λαγκάρντ.

“Υπάρχει αυτή η δυνατότητα θεωρητικώς και νομίζω ότι θα ήταν απόλύτως συμβατή μια τέτοια σκέψη και πρόταση.

Άλλωστε θα έλεγα πως όταν αυτή η συζήτηση συνολικοποιηθεί, ξεφύγουμε δηλαδή από το εβδομάδα – εβδομάδα, 15ημερο – 15ημερο, μήνα – μήνα, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε συνολικά για μια γενναία αναδιάρθρωση του χρέους που θα έχει και το στοιχείο του παγώματος και πολλών άλλων πραγμάτων”, απάντησε.

Παράλληλα εμφανίστηκε ανυποχώρητος ως προς τα εργασιακά ζητήματα, τα οποία έθεσε η Κριστίν Λαγκάρντ στη συνάντησή της με τον Γιάνη Βαρουφάκη στην Ουάσινγκτον, εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Τα εργασιακά είναι ζητήματα που κατεξοχήν έχουν πάρα πολύ μικρό αντίκτυπο δημοσιονομικό, έως ελάχιστο. Είναι τελείως καθαρό ότι εμείς σε αυτά τα θέματα δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω», είπε ο υπουργός Εργασίας ενώ τάχθηκε υπέρ μιας γενναίας αναδιάρθρωσης του χρέους που θα περιλαμβάνει και το στοιχείο του «παγώματος».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.