Quantcast
Σμυρλής: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η μάχη κατά της ακρίβειας - enikonomia.gr
share

Σμυρλής: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η μάχη κατά της ακρίβειας

δημοσιεύτηκε:

Στην Ξάνθη βρέθηκε σήμερα ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής, καθώς συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Ξάνθης.

Στην ομιλία του, ο κ. Σμυρλής επισήμανε ότι «η προσφορά των μελών της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα, οι ανιδιοτελείς μάχες που με αξιοπρέπεια, εργατικότητα και σεβασμό έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν, είναι πολύτιμη για την Παράταξη», ενώ υπογράμμισε πως για το προσεχές διάστημα «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέτει ως προτεραιότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, με πρώτη την μάχη κατά της ακρίβειας, με συνεχή παρακολούθηση των τιμών, συγκεκριμένα μέτρα συγκράτησης τους και πολύ υψηλά πρόστιμα στην αισχροκέρδεια».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της εκδήλωσης όπου ο γενικός διευθυντής της ΝΔ παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την αναγνώριση της προσφοράς του αείμνηστου πατέρα του, Κώστα Σμυρλή, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος τόσο της ΔΑΚΕ ΙΚΑ, όσο και της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα.

Κατά την παραμονή του στην Ξάνθη, ο κ. Σμυρλής συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ξάνθης, Αλέξανδρο Νταμπουρατζή και με στελέχη του κόμματος στον νομό, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες της Ξάνθης και ενημέρωσε τα στελέχη για τον σχεδιασμό του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, αλλά και για το μεγάλο επετειακό Συνέδριο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, που ετοιμάζεται για την προσεχή άνοιξη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.