Quantcast
Spiegel: Είναι 100% ανακριβές ότι προσέβαλαν τον Γιάνη Βαρουφάκη - enikonomia.gr
share

Spiegel: Είναι 100% ανακριβές ότι προσέβαλαν τον Γιάνη Βαρουφάκη

δημοσιεύτηκε:

Μια μεγάλη συζήτηση αναζήτησης ευθυνών για τις διαρροές στο Eurogroup που πραγματοποιήθηκε στην Ρίγα και οι οποίες ανέφεραν ότι ο Έλληνας Υπουργός υβρίστηκε και περιθωριοποιήθηκε έχει ξεκινήσει στο Twitter μετά την αποκάλυψη του Γιανη Βαρουφάκη στους New York Times ότι έχει καταγράψει ηχητικά την συνεδρίαση και ότι ο τρόπος που το χειρίστηκαν τα ΜΜΕ παραπέμπει σε Γκεμπελικές τακτικές. 

«Χαίρομαι που αποκαλύπτεται η αλήθεια έστω και καθυστερημένα», έγραψε στο twitter ο υπουργός Οικονομικών σχολιάζοντας το tweet του δημοσιογράφου των Financial Times, Peter Spiegel, ο οποίος ανέφερε νωρίτερα ότι «Είναι 100% ανακριβές ότι προσέβαλαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup στη Ρίγα. Χαρακτηρισμοί όπως “χαρτοπαίκτης”, “ερασιτέχνης” και ότι “τρώει τον χρόνο” δεν ειπώθηκαν ποτέ», έγραψε ο Peter Spiegel.

Η συζήτση όμως δεν σταμάτησε εκεί για το δημοσιογράφο των Financial Times που απαντώντας σε ερωτήματα μέσω Twitter ξεκαθάρισε ότι οι Financial Times ποτέ δεν έγραψαν κάτι τέτοιο και παρέπεμψε στα μέσα που το έκαναν για όσους έχουν απορία για τα κίνητρα.  

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.