Quantcast
Σπίρτζης σε Realfm 97.8: Πότε δεν πανηγύρισα για το τέλος της λιτότητας - Είναι η εποχή του τέλους της ύφεσης - enikonomia.gr
share

Σπίρτζης σε Realfm 97.8: Πότε δεν πανηγύρισα για το τέλος της λιτότητας – Είναι η εποχή του τέλους της ύφεσης

δημοσιεύτηκε:

Μιλώντας στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι πότε δεν πανηγύρισε για το τέλος της λιτότητας, σημειώνοντας ότι δεν θα συνεχίσουν οι υφεσιακές πολιτικές στη χώρα.

Ερωτηθείς για τη δήλωσή του μετά το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου ότι η Ελλάδα γιορτάζει την έξοδο από την κρίση, ο υπουργός Μεταφορών απάντησε:

«Δεν έχω αλλάξει την άποψή μου, ούτε ποτέ πανηγύρισα ότι με ένα μαγικό ραβδί την άλλη μέρα η χώρα και ο ελληνικός λαός θα επανέλθουν σε άλλες εποχές».

Και πρόσθεσε: «Το τέλος της λιτότητας δεν σηματοδοτεί ότι ο ελληνικός λαός και η καθημερινότητα του καθένα από εμάς φεύγει και πηγαίνει σε μια άλλη εποχή».

«Αυτό που», σύμφωνα με τον ίδιο, «πηγαίνει σε άλλη εποχή είναι η πορεία της χώρας. Δηλαδή, δεν θα συνεχίσουμε να έχουμε στον λαιμό του κάθε Έλληνα και της χώρας υφεσιακές πολιτικές. Θα μπορέσει η χώρα να ανασάνει, θα μπορέσει να τρέξει δράσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και για τη βιώσιμη ανάπτυξη».

«Και αυτό που πιστεύουμε είναι ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε επιτέλους η χώρα να σταθεί στα δικά της πόδια και όχι να έχει τη θηλιά των δανειστών και τις περιπέτειες που έχει μπει τα τελευταία χρόνια, περιπέτειες που -αν μη τι άλλο- δεν οφείλονται στον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτήν την κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Σπίρτζης.

Πιέστε για να ακούσετε τι δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης στον Realfm 97.8.

Πηγή: Real.gr



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.