Quantcast
Σπυράκη: Τυχαία η συνάντησή μου με τον Ζάεφ - enikonomia.gr
share

Σπυράκη: Τυχαία η συνάντησή μου με τον Ζάεφ

δημοσιεύτηκε:

Η Μαρία Σπυράκη σχολιάζοντας το δημοσίευμα της FAZ αναφορικά με το γεγονός ότι συναντήθηκε με τον Ζόραν Ζάεφ όπου συζήτησαν για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ είπε πως «πήγα να πάρω καφέ δίπλα από το ευρωκοινοβούλιο, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, πήγαινα να πάρω το τρένο» μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Παράλληλα πρόσθεσε πως πέρα από αυτή την τυχαία συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, δεν υπήρξε δεύτερη, όπως υποστηρίζει η FAZ.

«Δεν ήμουν απεσταλμένη του Μητσοτάκη. Είχα οδηγία να παρουσιάσω τη θέση μας σε όλους τους εμπλεκόμενους. Γνωριζόμαστε με τον Ζάεφ και έχουμε κοινούς γνωστούς. Με τον Ντιμιτρόφ έχω συναντηθεί πολλές φορές» τόνισε χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Με ρώτησε ‘τι θα κάνετε;’ και του είπα ότι θα ψηφίσουμε ενάντια στον συμβιβασμό που προωθεί ο Τσίπρας και πως μέχρι τότε δεν είχαμε ως κόμμα καμία επίσημη ενημέρωση», πρόσθεσε η κ. Σπυράκη.

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν γνωστοποίησε το τετ α τετ είπε πως «ήταν μια δημόσια συνάντηση και έχω κάνει και άλλες πολλές τέτοιες». «Κυκλοφορούμε στα ίδια σημεία και στα ίδια μέρη. Δεν ανακοινώνουμε κάθε μέρα ποιους συναντάμε. Κάθε μέρα βλέπουμε ανθρώπους που βρίσκονται εκεί (σ.σ.: στο Ευρωκοινοβούλιο) διαρκώς», συμπλήρωσε.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.