Quantcast
Σταϊκούρας: Έχουμε αποδείξει ότι πετυχαίνουμε στόχους και δεσμεύσεις - enikonomia.gr
share

Σταϊκούρας: Έχουμε αποδείξει ότι πετυχαίνουμε στόχους και δεσμεύσεις

δημοσιεύτηκε:

Στη «συμφωνία αλήθειας» για την οποία έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ, αναφέρθηκε ο συντονιστής οικονομικών και βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

O κ. Σταϊκούρας ανέλυσε το οικονομικό σχέδιο που παρουσίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απαντώντας στο ερώτημα αν είναι ρεαλιστικό είπε: «Ηδη σας έχω απαντήσει, χωρίς να με έχετε ρωτήσει, ότι τα κάναμε. Δεν μειώσαμε φόρους το 2014; Μειώσαμε και χωρίς δημοσιονομικά ισοδύναμα. Αρα έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να επιτυγχάνουμε και τους στόχους και αυτά που έχουμε δεσμευτεί».

Και πρόσθεσε ο συντονιστής Οικονομικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Παράλληλα, όμως θέλω να σας πω ότι όσο περισσότερο υλοποιείς διαρθρωτικές αλλαγές, όσο μεγαλύτερο περιθώριο έχεις να ασκείς δημοσιονομική πολιτική κατά τον τρόπο που επιλέγεις. Και η κυβέρνηση της ΝΔ είχε επιλέξει και θα επιλέξει η δημοσιονομική προσαρμογή να είναι από το σκέλος των δαπανών και όχι των φόρων. Η βούληση και ο στόχος είναι σταθερή, λελογισμένη, μείωση φορολογικών συντελεστών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα».

Πιέστε για να ακούσετε τι δήλωσε στον Realfm 97,8 o Χρήστος Σταϊκούρας.

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.