Quantcast
Στάσεις εργασίας σε μετρό και λεωφορεία – Απεργούν και τα ταξί - enikonomia.gr
share

Στάσεις εργασίας σε μετρό και λεωφορεία – Απεργούν και τα ταξί

δημοσιεύτηκε:

Απίστευτη ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό καθώς σε στάσεις εργασίας προχωρούν μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ ενώ και τα ταξί έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη 13 Ιουνίου 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Ειδικότερα σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 μεταξύ 12:00 – 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00. Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του Αεροδρομίου.

Την ίδια μέρα, τα Τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 – 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν και οι εργαζόμενοι του μετρό οι οποίοι προχωρούν σε στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Παράλληλα κάνουν λόγο για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε συνεννόηση με αλλά σωματεία και συλλογικότητες.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.