Quantcast
Σταθάκης: Άμεση και αποτελεσματική η αντίδραση από τον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ - enikonomia.gr
share

Σταθάκης: Άμεση και αποτελεσματική η αντίδραση από τον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ

δημοσιεύτηκε:

“Σε πτώση αγωγού Γραμμής Μεταφοράς του Υποσταθμού στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Παλλήνης, που προκάλεσε βραχυκύκλωμα”, οφείλονται οι διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν στην Αττική, επισημαίνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τονίζοντας ότι ‘το σύστημα προστασίας λειτούργησε άμεσα με αποτέλεσμα να διακοπεί η τροφοδότηση προς τα δίκτυα διανομής σε διάφορες περιοχές της Αττικής”.

«Αμέσως ξεκίνησαν οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 16:20 σε ό,τι αφορά στο δίκτυο μεταφοράς. Παράλληλα με γοργούς ρυθμούς προχώρησε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ σημειώνεται ότι ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του «για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του ανθρωπίνου δυναμικού του ΑΔΜΗΕκαι του ΔΕΔΔΗΕ».

Σε πίνακα που παρατίθεται στην ανακοίνωση έχουν καταγραφεί οι χρόνοι αποκατάστασης της βλάβης σε περιοχές της Αττικής που κυμαίνονται από τις 14.25 στην Καλλιθέα έως τις 16.20 στην Παλλήνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.