Quantcast
Σταθάκης: Η ΔΕΗ έχει στρατηγική ανοίγματος στα Βαλκάνια - enikonomia.gr
share

Σταθάκης: Η ΔΕΗ έχει στρατηγική ανοίγματος στα Βαλκάνια

δημοσιεύτηκε:

“Η ΔΕΗ είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και έχει στρατηγική ανοίγματος στα Βαλκάνια. Η εξαγορά στα Σκόπια έγινε τον περασμένο χρόνο με αξιολογήσεις και είναι απόλυτα θεμιτή”, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκηςαναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, για τη εξαγορά της εταιρείας EDS των Σκοπίων που ανήκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας.

“Απορώ τι θυμάται η Νέα Δημοκρατία, μάλλον έχει ξεμείνει από επιχειρήματα και έχει ανοίξει το ντουλάπι προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα. Η κυβέρνηση δεν εγκρίνει ούτε απορρίπτει, έγινε γενική συνέλευση των μετόχων που ενέκρινε την εξαγορά”, πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης.

Νωρίτερα, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ: «Πρέπει να βγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα και να απαντήσει: Ποιος έδωσε την πολιτική εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ για να εξαγοράσει την εταιρεία εμπορίας ενέργειας EDS έναντι 5 εκατ. ευρώ από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων, ενόψει της συμφωνίας για το Σκοπιανό;», 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.