Quantcast
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Αγγελικής και του συνεργού του Ξηρού - enikonomia.gr
share

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Αγγελικής και του συνεργού του Ξηρού

δημοσιεύτηκε:

Στη δημοσιότητα έδωσε το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ, στοιχεία και φωτογραφίες των φερόμενων ως συνεργών του συλληφθέντα Χριστόδουλου Ξηρού. Κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ακόλουθα:

– τα στοιχεία ταυτότητας της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελικής του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεν. 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας, η οποία αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση,

– φωτογραφίες της παραπάνω ημεδαπής, στις οποίες απεικονίζεται στο Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, που εκδόθηκε το 2006 και σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και αρχές Ιανουαρίου του 2015.

 

Παράλληλα, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του συλληφθέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση Χάρυ KOKA, που γεννήθηκε στις 26/11/1976 στην Αλβανία.



Επίσης βρέθηκαν φωτογραφίες πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του  συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας Χάρυ. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.



Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.