Quantcast
Στις 7.30 μ.μ. το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι θα πει ο Πρωθυπουργός - enikonomia.gr
share

Στις 7.30 μ.μ. το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι θα πει ο Πρωθυπουργός

δημοσιεύτηκε:

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες για την πανδημία.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών “ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί σήμερα στους πολίτες για την πανδημία, τη συνεχή προσπάθεια για την ανάσχεσή της και τη διαχείριση των επιπτώσεών της. Νωρίτερα σήμερα το πρωί υπέγραψε την απόφαση σύμφωνα με την οποία ενεργοποιείται η διαδικασία επίταξης ιδιωτών γιατρών προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ”.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, “η στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση αποβλέπει πρωτίστως στην υγειονομική ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα και στην ανάγκη να μην ξανακλείσει η οικονομία και να μείνει η κοινωνία ανοιχτή. Η πανδημία επιμένει, δημιουργεί ένα πλέγμα συνεπειών για την πατρίδα μας, η αντιμετώπιση και η υπέρβαση των οποίων απαιτεί σχέδιο, στρατηγική και προσήλωση στον στόχο. Αυτό είναι που έκανε και εξακολουθεί να κάνει η κυβέρνησή μας”.

Θα υπάρξουν νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους ;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για το εάν θα υπάρξουν νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Ο ίδιος απάντησε ότι “δεν μπορώ να προαναγγείλω αυτά που θα πει ο Πρωθυπουργός. Η στρατηγική μας είναι σταθερή. Είναι μια στρατηγική που δίνει έμφαση στη μάχη που δίνεται στο σύστημα υγείας για να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Είναι μια στρατηγική που προσπαθεί και θα επιμείνει να κρατήσει την οικονομία ανοιχτή και την κοινωνία ανοιχτή. Θα επεκτείνει την εμβολιαστική κάλυψη και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Πρωθυπουργός στη δήλωσή του θα περιγράψει την περαιτέρω πορεία το επόμενο διάστημα”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.