Quantcast
Στον δρόμο για τις εκλογές: Η κυβέρνηση "επενδύει" στην οικονομία - enikonomia.gr
share

Στον δρόμο για τις εκλογές: Η κυβέρνηση “επενδύει” στην οικονομία

δημοσιεύτηκε:

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης αναμένεται να βρεθεί η οικονομία στον δρόμο για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η κυβέρνηση θεωρεί πως αυτό είναι το ισχυρό της “χαρτί”, και παράλληλα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η οικονομία θα είναι το Νο1 κριτήριο βάσει του οποίου οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα κυβερνητικά στελέχη και ο πρωθυπουργός, προσωπικά, επενδύουν στην ανάδειξη των “χειροπιαστών”, όπως τονίζουν, αποτελεσμάτων της οικονομικής πολιτικής που άσκησε η ΝΔ την τετραετία αυτή με μείωση φόρων, αύξηση θέσεων εργασίας, αύξηση στις συντάξεις, τριπλή αύξηση στον κατώτατο μισθό, προσέλκυση επενδύσεων και φυσικά δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας και διαρκής στήριξη απέναντι στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

Αυτά όσον αφορά στα πεπραγμένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μετά την επίσημη προκήρυξη εκλογών την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της για την επόμενη τετραετία με κορωνίδα τους καλύτερους μισθούς για όλους και ταυτόχρονα θα επενδύσει στη σύγκριση των δικών της πεπραγμένων και του δικού της προγράμματος με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορούν ότι τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα, με αόριστες υποσχέσεις που οδηγούν σε φορο-αφαίμαξη, ξανά της μεσαίας τάξης, και τέταρτο μνημόνιο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.