Η Σαρακοστή
είναι προ των πυλών και ο private chef
Κώστας Γεωργατζάς
μαγειρεύει με τα αγαπημένα του θαλασσινά τις πιο νόστιμες συνταγές για την
εποχή.
Την
Κυριακή 7 Μαρτίου στο
περιοδικό real taste
& style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
δημοσιεύτηκε:
07:05
, 4 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
45 λεπτά πριν
Χαμηλοσυνταξιούχοι: Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα των 250 ευρώ – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια
ENIKOS NETWORK
Λιθουανία: Έκλεισε ξανά το αεροδρόμιο του Βίλνιους λόγω «μπαλονιών» που εισήλθαν στον εναέριο χώρο της
