Η Σαρακοστή
είναι προ των πυλών και ο private chef
Κώστας Γεωργατζάς
μαγειρεύει με τα αγαπημένα του θαλασσινά τις πιο νόστιμες συνταγές για την
εποχή.
Την
Κυριακή 7 Μαρτίου στο
περιοδικό real taste
& style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
δημοσιεύτηκε:
07:05
, 4 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
13 λεπτά πριν
Νέο επίδομα θέρμανσης: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις-Τι θα ισχύσει για τους...
ENIKOS NETWORK

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Τα τελευταία λόγια του πριν πέσει νεκρός – Μια φράση για τις μαζικές επιθέσεις και μετά ουρλιαχτά
