TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια
ανά χείρας και φύγαμε!
50
γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
-
Πόσα μπαχαρικά περιέχει το ιαπωνικό μείγμα τογκαράσι;
-
Δημιούργημα της κουζίνας ποιας χώρας αποτελεί το τσάτνεϊ;
-
Ποιο τυρί παρασκευάζεται και σε εκδοχή με ουίσκι;
-
Με ποιο αφέψημα συνδέεται το φυτό σιδερίτης;
-
Με τη ζαχαροπλαστική τέχνη ποιας χώρας σχετίζεται η κρέμα ζαμπαγιόνε;
Την
Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο
περιοδικό real taste
& style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.