Quantcast
Στον Πειραιά το τραμ τον Νοέμβριο - Όλες οι λεπτομέρειες - enikonomia.gr
share

Στον Πειραιά το τραμ τον Νοέμβριο – Όλες οι λεπτομέρειες

δημοσιεύτηκε:

Στις αρχές του επόμενου μήνα το τραμ θα κινείται στον Πειραιά, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση πότε θα ξεκινήσει το Τραμ από τον Πειραιά είπε ότι αυτό θα γίνει αρχές Νοεμβρίου και πρόσθεσε ότι λύθηκε μια υπόθεση που ξεκίνησε από το 2013. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι λύθηκε η υπόθεση αυτή, “είχε πάρα πολλά προβλήματα, ήταν η συνθετότητα του ελληνικού κράτους “.
Επανέλαβε ότι “θα υπάρχει Τραμ στο Πειραιά το οποίο θα ξεκινά από το Φάληρο. Και θα κάνει αυτή την κυκλική διαδρομή που έχει το Τραμ του Πειραιά, από τη μια πλευρά θα έχει 7 στάσεις μπαίνοντας και 7 βγαίνοντας από τον Πειραιά . Άρα ουσιαστικά θα εξυπηρετούμε όλο τον Πειραιά”.

Tον Ιούλιο του 2022 θα είναι έτοιμοι και οι τρεις σταθμοί του Πειραιά
Επίσης γνωστοποίησε ότι “το καλοκαίρι, τον Ιούλιο του 2022 θα είναι έτοιμοι και οι τρεις σταθμοί του Πειραιά, δηλαδή ο Πειραιάς, το Δημοτικό Θέατρο και τα Μανιάτικα του Μετρό”.
Οι τρεις νέοι σταθμοί θα είναι σε λειτουργία, άρα ουσιαστικά το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας θα συνδέεται με το αεροδρόμιο σε 50 λεπτά. “Ουσιαστικά θα αποσυμφορήσουμε την κίνηση”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δακτύλιος

Όσον αφορά στον εάν επανέρχεται ο Δακτύλιος είπε, ότι εντός του επόμενου διαστήματος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ο κ. Καραμανλής μαζί με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό θα ανακοινώσουν το πλέγμα των μέτρων για την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο Αθήνας και τον καθαρό δακτύλιο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.