Quantcast
Στρατούλης: Η στρατηγική μας ηττήθηκε γιατί κάναμε τα πάντα μέσα στο ευρώ - enikonomia.gr
share

Στρατούλης: Η στρατηγική μας ηττήθηκε γιατί κάναμε τα πάντα μέσα στο ευρώ

δημοσιεύτηκε:

«Η κυβέρνηση δεν είχε επεξεργαστεί και δεν είχε κάνει κτήμα στον λαό, για να έχει τη στήριξή του, εναλλακτικό σχέδιο» υποστήριξε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Στρατούλης.

Επεσήμανε επίσης, ότι «η ουσία είναι πως όσα κάναμε στην αρχή με τους 12 νόμους που ψηφίστηκαν και ήταν μια αρχή για να εφαρμόσει η κυβέρνηση το πρόγραμμά της, τα κάναμε επειδή κινηθήκαμε μονομερώς, αγνοώντας τις παρεμβάσεις της Τρόικας και των δανειστών».

Στο σημείο αυτό κατήγγειλε πως την τελευταία εβδομάδα φτάνουν σωρηδόν επιστολές στα γραφεία των υπουργών με τις οποίες η τρόικα ζητάει να ακυρωθούν οι 12 νόμοι που ψηφίστηκαν το προηγούμενο διάστημα και προβάλλουν ταπεινωτικές αξιώσεις.

«Την ύστατη ώρα δεν άκουσα καμία αυτοκριτική σε αυτή την αίθουσα», σημείωσε, για να καταλήξει: «Είχαμε στρατηγική που δυστυχώς ηττήθηκε γιατί κάναμε τα πάντα μέσα στο ευρώ».

Αναρωτήθηκε επίσης «γιατί δε βγήκε η κυβέρνηση να πει ότι οι επιθέσεις στον Βαρουφάκη, στη Βαλαβάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, πλήττουν τον ΣΥΡΙΖΑ; Πάθαμε κάτι από τον πολύ καύσωνα;».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.