Quantcast
Σχέδιο Μητσοτάκη για αναγέννηση της Ν.Δ. σε 111 μέρες - enikonomia.gr
share

Σχέδιο Μητσοτάκη για αναγέννηση της Ν.Δ. σε 111 μέρες

δημοσιεύτηκε:

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίζει από το πρωί τις επαφές του με τους επιτελείς του κόμματος και τους στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, βάσει των ίδιων πληροφοριών, μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί νέο σχήμα τομεαρχών της Ν.Δ., θα οριστεί νέος εκπρόσωπος Τύπου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη τονίζουν ότι ισχύει η δέσμευσή του για αναγέννηση της Ν.Δ. μέσα σε 111 ημέρες και εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος του κόμματος θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη διενέργεια συνεδρίου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί νωρίτερα τακτικό συνέδριο.

Με τον κ. Μητσοτάκη επικοινώνησε το πρωί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζόζεφ Ντολ και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ.

Σύντομα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει και το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Κύπρο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.