Quantcast
Συνάντηση Σκρέκα – ΚΕΕΕ: Στο τραπέζι η ένταξη αγροτικών τμημάτων στα επιμελητήρια - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Σκρέκα – ΚΕΕΕ: Στο τραπέζι η ένταξη αγροτικών τμημάτων στα επιμελητήρια

δημοσιεύτηκε:

Η πρόθεση της κυβέρνησης να συστήσει στα επιμελητήρια αγροτικά τμήματα, εντάσσοντας σε αυτά γεωργοκτηνοτρόφους, συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε χθες, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Μασούτη και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής, στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της ΚΕΕΕ «στη σύσκεψη συζητήθηκαν σημαντικά επιχειρηματικά θέματα, ενώ ένα από αυτά που κυριάρχησε μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν η πρόθεση της κυβέρνησης να συστήσει στα επιμελητήρια αγροτικά τμήματα εντάσσοντας σε αυτά γεωργοκτηνοτρόφους. Η σύσκεψη διεξήχθη σε άριστο κλίμα, με τον υπουργό Κ. Σκρέκα, τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γιάννη Μασούτη και τα μέλη της διοίκησης της ΚΕΕΕ, να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την θετική πορεία στο εφεξής του θεσμού των επιμελητηρίων».

Υπενθυμίζεται ότι η ίδρυση αγροτικών τμημάτων στα επιμελητήρια της χώρας, έχει ως στόχο να δοθούν στους αγρότες όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναδείξουν τον πρωτογενή τομέα ως κύριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.