Quantcast
Συνεχίζεται έως αύριο η απεργία των ταχυδρομικών Αττικής - enikonomia.gr
share

Συνεχίζεται έως αύριο η απεργία των ταχυδρομικών Αττικής

δημοσιεύτηκε:

Συνεχίζεται μέχρι και αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου η απεργία των ταχυδρομικών στην Αθήνα και το νομό Αττικής, καθώς το σωματείο ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής αντιδρά στην μείωση θέσεων εργασίας στον τομέα διανομής.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Με μια προκλητικά μονομερή απόφαση, η “αριστερή” διοίκηση χαρίζει τις ταχυδρομικές υπηρεσίες στους ιδιώτες, υποβαθμίζοντας την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών. Η μείωση των θέσεων εργασίας στη διανομή, σημαίνει ότι και οι διανομείς θα πιέζονται υπερβολικά, μη μπορώντας να καλύψουν τις μεγάλες αποστάσεις, αλλά και οι πολίτες που δεν θα λαμβάνουν εγκαίρως την αλληλογραφία τους.

Ένας ταχυδρόμος θα πρέπει να κάνει καθημερινά μηχανοκίνητη διανομή 20 – 80 χιλιομέτρων. Σε μονάδες διανομής θα δούμε κάλυψη του 50% των οργανικών θέσεων, με προφανείς και αυτονόητες επιπτώσεις. Τις ημέρες αιχμής οι πολίτες μπορεί να βλέπουν τον ταχυδρόμο να περνά έως και μια φορά την εβδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το λεκανοπέδιο, πλην του Πειραιά, θα εξυπηρετείται από 600 διανομείς, σε σχέση με 1026 σήμερα».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.