Quantcast
Συνεχίζεται ο χειμωνιάτικος καιρός - Που θα βρέξει - enikonomia.gr
share

Συνεχίζεται ο χειμωνιάτικος καιρός – Που θα βρέξει

δημοσιεύτηκε:

Σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα συνεχιστούν οι βροχές, ενώ οι βοριάδες θα συνεχίσουν να κρατούν το θερμόμετρο χαμηλά. Έτσι ομπρέλα και ζακέτα θα είναι απαραίτητα αξεσουάρ και σήμερα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 ως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.Στα νότια λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στα νότια λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.