Quantcast
Συνέδριο «Δημογραφικό 2024 - Εθνική προτεραιότητα» - Σούιτσα: Οι στόχοι και η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - enikonomia.gr
share

Συνέδριο «Δημογραφικό 2024 – Εθνική προτεραιότητα» – Σούιτσα: Οι στόχοι και η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

δημοσιεύτηκε:

Για τους στόχους και τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ώστε να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες για την αναστροφή του δημογραφικού προβλήματος έκανε λόγο η Ντουμπράβκα Σούιτσα, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Δημοκρατία και τη Δημογραφία κατά τον χαιρετισμό της στο συνέδριο για το Δημογραφικό που διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Next is Now και η Dome Consulting με τίτλο «Δημογραφικό 2024-Εθνική προτεραιότητα».

Του Θάνου Μωριάτη

Όπως επεσήμανε η Ευρωπαία Επίτροπος, «πρέπει να έχουμε πόρους και δυναμικό που αναλύουν και βρίσκουν τις σωστές λύσεις στο πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα» τονίζοντας παράλληλα ότι ο ρυθμός γεννήσεων και η σοβαρή μείωση που καταγράφεται οφείλεται σε τρεις βασικούς παράγοντες: Εργασία/ανεργία, κόστος κατοικίας αλλά και προσωπική επιλογή και απόφαση.

Κλείνοντας, η κυρία Σούιτσα ανέφερε ότι είναι βέβαιη πως το έργο της ελληνικής κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα με σωστή στρατηγική και προσέγγιση.

Πλατινένιος χορηγός Eurobank, Χρυσός Χορηγός ΔΕΗ, Ασημένιοι Χορηγοί OSMOS, QUALCO, COSMOTE, ΔΕΠΑ, χορηγοί ΔΕΛΤΑ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ,  ΑΔΜΗΕ, Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, Motor Oil, Μουστάκας, DENTSU, Υγεία, Μητέρα. Υπό την αιγίδα του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και την υποστήριξη της περιφέρειας Αττικής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.