Quantcast
Συνεργασία ΔΕΘ-Helexpo με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Συνεργασία ΔΕΘ-Helexpo με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας προχώρησαν η ΔΕΘ-Helexpo και η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας (με 15.000 μέλη), με επίκεντρο τη διοργάνωση της 26ης DETROP BOUTIQUE και της 7ης ARTOZYMA (26-29 Φεβρουαρίου 2016).

Με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη, η Ομοσπονδία αναλαμβάνει να ενισχύσει την επιτυχημένη υλοποίηση της έκθεσης, προωθώντας τη συμμετοχή μελών της σε αυτήν, καθώς η ARTOZYMA απαντά στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος παραχωρεί στη ΔΕΘ-Helexpo τη χρήση του σήματος ARTOZYMA μέχρι τη λήξη της έκθεσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, η ΔΕΘ-Helexpo θα προβάλλει την έκθεση στην επίσημη έκδοση του φορέα των αρτοποιών “Βιοτεχνική Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική” και θα στηρίξει οικονομικά τη σύνοδο των σωματείων των ανά την Ελλάδα αρτοποιών, αλλά και το προγραμματισμένο πανευρωπαϊκό φόρουμ του κλάδου, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Αναφορικά με την DETROP BOUTIQUE, στόχος της είναι να παρουσιάσει την εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής τροφίμων, την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογία της.

Επισημαίνεται ότι και οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, καλύπτοντας την ανάγκη για οικοδόμηση συνεργασιών και εμπορικών επαφών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.