Quantcast
Συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα - enikonomia.gr
share

Συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

δημοσιεύτηκε:

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπο Γκότση, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος ενημερώθηκε για τις δράσεις που προετοιμάζονται σχετικά με την εναλλακτική μορφή άντλησης κεφαλαίων με συμμετοχική χρηματοδότηση (crowdfunding).

Ο κ. Καραμέρος μετέφερε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση της συνεργατικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα για καινοτόμες start up επιχειρήσεις. Σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δίνονται κίνητρα σε άτομα ή ομάδες με καινοτόμες ιδέες για να υλοποιήσουν υγιείς και βιώσιμες επιχειρηματικές δράσεις και να αποτελέσουν πυλώνα στήριξης και προώθησης της περιφερειακής και εθνικής οικονομίας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δράση της Περιφέρειας Αττικής που αφορά την ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση για τις επενδυτικές προτεραιότητες του προγράμματος «Επιχειρηματικότητα», όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες καταθέτουν απόψεις και ιδέες.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής να συμβάλει στην προώθηση συνεργατικών δράσεων καινοτόμου και βιώσιμης επιχειρηματικότητας και από κοινού συμφωνήθηκε να διερευνηθεί περαιτέρω η συνεργασία, αναφέρει το ΑΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.