Quantcast
Συνεργασία του ΕΕΘ με Γερμανία - enikonomia.gr
share

Συνεργασία του ΕΕΘ με Γερμανία

δημοσιεύτηκε:

Συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελμάτων  με τους Γερμανούς εκπροσώπους της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, είχε πρόσφατα η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπως προέκυψε από την συνάντηση που  είχαν αυτοί οι δύο φορείς.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές, συμφώνησαν στην πραγματοποίηση μιας ελληνικής αποστολής στην Κολωνία τον προσεχή Οκτώβριο, όπου η γερμανική πλευρά αναμένεται να παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις, τόσο για τα θέματα της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης επαγγελμάτων, όσο και για την στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης ανέφερε ότι : «στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλες ανάγκες σε αυτά τα πεδία, στα οποία – ως γνωστόν – η Γερμανία διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία».

Σημειώνεται ότι  η Ελληνογερμανική συνέλευση, έχει καταστεί, μέσα σε λίγα χρόνια, σε ένα δυναμικό ελληνογερμανικό δίκτυο δήμων και περιφερειών, που είναι προσανατολισμένο στην πρακτική συνεργασία και ανοικτό στη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών και της οικονομίας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.