Μέσω ασυρμάτου επικοινώνησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος αντιπλοίαρχο (Μάχιμο) Ιωάννη Σαλιάρη, σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”.
Μάλιστα τον συνεχάρη για τη ναυτοσύνη του: «Είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια», είπε ο υπουργός, ενώ ο κυβερνήτης της φρεγάτας “Λήμνος” απάντησε απλώς έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που του ομιλεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική φρεγάτα«Κεμάλ Ρέις» από λάθος χειρισμού του κυβερνήτη της και επειδή επιχείρησε να προκαλέσει, προσέκρουσε στην ελληνική φρεγάτα «Λήμνος». Το τουρκικό σκάφος δεν κράτησε σταθερή την πορεία του και το πίσω μέρος του συγκρούστηκε με το μπροστινό της ελληνικής φρεγάτας. Αποτέλεσμα ήταν η τουρκική φρεγάτα να υποστεί σημαντικές ζημιές στην πρύμνη της σε αντίθεση με την «Λήμνος» που συνέχισε την αποστολή της στη Ν.Α. Μεσόγειο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του Ορούτς Ρέις.
Συνομιλία Παναγιωτόπουλου με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος: Είσαι μάγκας
δημοσιεύτηκε:
16:29
, 18 Αυγούστου 2020
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
2 ώρες πριν
Σε πρόωρη αποπληρωμή χρέους από το πρώτο Μνημόνιο προχωρεί η Ελλάδα – Τα οφέλη για τον...
11 ώρες πριν
Με τη Realnews που κυκλοφορεί: Instyle – Μαζί Drive
ENIKOS NETWORK
Καρδίτσα: Μία σύλληψη για την δολοφονία του τραγουδιστή
