Quantcast
ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ, το κόμμα των offshore, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής - enikonomia.gr
share

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ, το κόμμα των offshore, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής

δημοσιεύτηκε:

«Μετά τον Στ. Παπασταύρου και τον Γκ. Χαρδούβελλη, η προσθήκη του Χρ. Σκλαβούνη στο παλμαρέ της ΝΔ δείχνει ξεκάθαρα πως η ΝΔ είναι το κόμμα των offshore, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Η UBS ελέγχεται ως ύποπτη για εκατοντάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής, οι οποίες είχαν περιέλθει στα χέρια των ελληνικών αρχών ήδη από το 2012. Ωστόσο, το 2013, ο Χρ. Σκλαβούνης, πρώην διευθυντής της στην Ελλάδα, αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά τοποθετούμενος στην προεδρία του ΤΧΣ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, τοποθέτησε τον Χρ. Σκλαβούνη τον περασμένο Φεβρουάριο στην ομάδα των εμπειρογνωμόνων της, δίνοντάς του μάλιστα το χρίσμα του υπεύθυνου για τον τομέα ανάπτυξης (http://nd.gr/sites/default/files/attachments/epikefalis-thematikon.pdf).

Τρανή απόδειξη ότι για τη Ν.Δ. η ανάδειξη σε θέση ευθύνης προϋποθέτει βιογραφικό εμπλοκής σε υποθέσεις διαφθοράς. Ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. είναι έκθετοι για μια ακόμα φορά για τις αμαρτωλές τους σχέσεις με ένα σάπιο σύστημα διαπλοκής και οφείλουν να απολογηθούν στον ελληνικό λαό».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.