Quantcast
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία για το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο - enikonomia.gr
share

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία για το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο

δημοσιεύτηκε:

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 12:00, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις «αναταράξεις» που προκλήθηκαν από την πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη για το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στο κόμμα. Πρόκειται για μια κρίσιμη συνεδρίαση δεδομένου ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά τις Σπέτσες ξαναμπαίνει σε έναν κύκλο κρίσης και εσωστρέφειας.

Ψάχνουν… απαντήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη: 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν άμεση σύγκληση του οργάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου με τη δυνατότητα και τηλεδιάσκεψης, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο Λονδίνο.

Την έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας ζήτησαν 17 από τα 21 μέλη του οργάνου για να συζητήσουν το σοβαρό όπως εξελίσσεται θέμα του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου που έχει θέσει ο κ. Κασσελάκης.

Τα 17 μέλη είναι οι: Παναγιώτα Μπελώνη Αράπη, Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Ζωή Καρκούλια, Μαρία Κουβέλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης, Πάνος Ρήγας, Νίκος Σκορίνης, Ελένη Συμεωνίδου, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Διονύσης Τεμπονέρας, Αλέκος Φλαμπουράρη.

Ορισμένοι θεωρούν ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μπορεί να υπάρξει μέχρι και πρόταση μομφής από την ΚΕ του κόμματος η οποία θα πρέπει να συγκληθεί πριν από το συνέδριο του κόμματος το οποίο αρχίζει την Πέμπτη. Ωστόσο υπάρχει και η αντίθετη άποψη ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί γιατί το κλίμα κρίσης τους μόνους που ευνοεί είναι τους πολιτικούς αντιπάλους και επισημαίνουν ότι και αυτή η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί.

Πώς ξέσπασε η νέα «καταιγίδα»

Η νέα «καταιγίδα» στον ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τη δημοσιοποίηση του ερωτηματολογίου με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης ζητούσε από τους φίλους του κόμματος να αποφασίσουν αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει όνομα, σήμα και ιδεολογικό προσανατολισμό, θέματα δηλ. που έχουν να κάνουν με τη φυσιογνωμία και την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.