Quantcast
Τα 15 νέα πρόσωπα της κυβέρνησης και τα 11 που έμειναν εκτός - enikonomia.gr
share

Τα 15 νέα πρόσωπα της κυβέρνησης και τα 11 που έμειναν εκτός

δημοσιεύτηκε:

Έντεκα πρόσωπα έμειναν εκτός κυβερνητικού σχήματος και 15 νέα εισήλθαν σε αυτό στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε.

Εκτός κυβέρνησης έμειναν ο τέως υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς, ο τέως υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης η τέως αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, ο τέως υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ο τέως υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης και η τέως υφυπουργός αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη.

Τα νέα πρόσωπα είναι τα εξής: ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο Στέργιος Πιτσιόρλας (υφυπουργός). Ο Κώστας Γαβρόγλου που τοποθετήθηκε υπουργός Παιδείας με υφυπουργούς τον Δημήτριο Μπαξεβανάκη και τον Κωνσταντίνο Ζουράρι .

Στο υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η Έφη Αχτσιόγλου ως υπουργός ενώ στο υπουργείο Οικονομικών η Κατερίνα Παπανάτσιου.

Αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με υπουργό την Λυδία Κονιόρδου και υφυπουργό Αθλητισμού τον Γεώργιο Βασιλειάδη.

Ο Σωκράτης Φάμελλος τοποθετήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως αναπληρωτής υπουργός, ο Νικόλαος Μαυραγάνης στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ως υφυπουργός, ο Νεκτάριος Σαντορινιός ως υφυπουργός στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ο Βασίλειος Κόκκαλης ως υφυπουργός στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ο Δημήτριος Λιάκος και υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Δημήτριος Τζανακόπουλος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.