Quantcast
Τα «έψαλαν» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με το «Μακεδονία ξακουστή» - enikonomia.gr
share

Τα «έψαλαν» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με το «Μακεδονία ξακουστή»

δημοσιεύτηκε:

Οι μαθητές του κατηχητικού έφεραν σε δύσκολή θέση τον βουλευτή Γρεβενών, επιστρέφοντας του και τα χρήματα που τους έδωσε για τα «κανονικά» κάλαντα!

Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για το Νέο Έτος και την Κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Εξερχόμενος ο βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, όπως και όλοι οι επίσημοι, έριξε στο κουτί- κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ και ένα από τα παιδιά αντιδρώντας προφανώς για τη στάση του βουλευτή στο θέμα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονίαξακουστή».

Ο βουλευτής προσπάθησε να κρύψει τη αμηχανία του από τη στάση αυτή των παιδιών και λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν, σύμφωνα με το greveniotis.gr.

ΠΗΓΗ: greveniotis.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.