Quantcast
Τα βλέμματα στη Βουλή - Σύγκρουση για Δικαιοσύνη και διαφθορά - enikonomia.gr
share

Τα βλέμματα στη Βουλή – Σύγκρουση για Δικαιοσύνη και διαφθορά

δημοσιεύτηκε:

Στη Βουλή και στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την Δικαιοσύνη και την διαπλοκή στρέφονται πλέον τα όλα τα βλέμματα, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα στην Ολομέλεια θα γίνουν και νέες αποκαλύψεις.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι στόχος της συζήτησης στη Βουλή είναι να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ποιοι είναι αυτοί που φοβούνται πραγματικά την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης και ποιοι είναι αυτοί που μεθόδευσαν στο παρελθόν και επιθυμούν, ακόμα και σήμερα, τη συγκάλυψη συγκεκριμένων υποθέσεων.

 «Η κυβέρνηση θα επιδιώξει μια συζήτηση επί της ουσίας, χωρίς υπεκφυγές και μικροπολιτικά τεχνάσματα. Ελπίζουμε ότι η στάση της Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι ανάλογη» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η ίδια επεσήμανε ότι περιμένει από τη Νέα Δημοκρατία να δώσει απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα κατά τη διάρκεια της αποψινής συζήτησης στη βουλή. «Αυτή η μεγάλη σκόνη και η μεγάλη φασαρία, εκτιμούμε ότι είναι έλλειψη ψυχραιμίας, διότι όπως λέει και ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

 

Πηγή: www.real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.