Quantcast
Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες - Αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε στη Ρουμανία - ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες – Αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε στη Ρουμανία – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ώρες αγωνίας για περίπου 250 Έλληνες που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα.

Οι επιβάτες ταξίδευαν από το Λονδίνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρα μας, η πτήση προσγειώθηκε εκτάκτως στην Ρουμανία.

Σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr, η κατάσταση για τους ταξιδιώτες είναι απελπιστική, καθώς οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας δεν απαντούν στις κλήσεις τους, ενώ και η ελληνική πρεσβεία στην Ρουμανία δηλώνει αδυναμία να τους εξυπηρετήσει.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας: Είμαστε μόνοι και αβοήθητοι – ΒΙΝΤΕΟ

“Είμαστε μόνοι και αβοήθητοι, δεν έχουμε βρει καμία απολύτως άκρη” είπε μεταξύ άλλων μία από τους εγκλωβισμένους επιβάτες στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία.

“Πήραμε στην πρεσβεία τηλέφωνο, δεν θεωρήθηκε ότι είναι αρμόδια να μας συνδράμει και είμαστε εδώ εγκλωβισμένοι”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Οι μισοί έφυγαν με λεωφορεία που διέθετε η εταιρεία έπειτα από πίεση. Αυτά τα λεωφορεία από ότι μάθαμε δεν έχουν ούτε θέρμανση. Προσπαθούμε να βρούμε λύση. Στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα είμαστε περί τους 100”.

Δείτε το βίντεο:

«Όποτε υπάρχει χαμηλή νέφωση και ο πιλότος αποφασίζει ότι δεν επιθυμεί να προσεγγίσει το αεροδρόμιο, είναι απόφαση αποκλειστικά και μόνο της εταιρείας το αεροδρόμιο που επιθυμεί να προσεγγίσει και ουδείς μπορεί να παρέμβει στην απόφαση αυτή. Είναι θέμα που αφορά αποκλειστικά την πολιτική στρατηγική της εταιρείας που προφανώς έχει μια κατάσταση με εναλλακτικές λύσεις», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος της Fraport, Νίκος Παπάζογλου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.