Quantcast
Ταλαιπωρία για επιβάτες τρόλεϊ και τρένων - enikonomia.gr
share

Ταλαιπωρία για επιβάτες τρόλεϊ και τρένων

δημοσιεύτηκε:

Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ προκειμένου να συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση που αποφάσισε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός – οικονομικός απολογισμός».

Αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω της στάσης εργασίας δεν θα πραγματοποιούνται τις ώρες αυτές και τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Την στάση εργασίας εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ σε όλο το δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι η 26η Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.