Quantcast
Τατούλης-Δούρου: Να λυθούν τα προβλήματα έκδοσης αδειών κυκλοφορίας και οδήγησης - enikonomia.gr
share

Τατούλης-Δούρου: Να λυθούν τα προβλήματα έκδοσης αδειών κυκλοφορίας και οδήγησης

δημοσιεύτηκε:

«Την άμεση λύση των προβλημάτων στην έκδοση αδειών κυκλοφορίας και αδειών οδήγησης» που  ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη,  επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του enikonomia.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρει στην επιστολή του: «Τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί από το Σεπτέμβριο για την καταχώρηση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών και αδειών οδήγησης, τα οποία οφείλονται στις δυσλειτουργίες του συστήματος καταχώρησης του Υπουργείου, καθώς και το γεγονός ότι τα προβλήματα αυτά, έχουν επιταθεί ιδιαίτερα».

«Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν εκατοντάδες αιτήσεις πολιτών και επιχειρηματιών, γεγονός το οποίο, αφενός, έχει σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, αφετέρου, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των διευθύνσεων μεταφορών των Περιφερειών όλης της χώρας», συμπληρώνει ο κ.Τατούλης.

Την παρέμβαση του Χρήστου Σπίρτζη ζητά και η περιφερειάρχις Αττικής,  Ρένα Δούρου, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα υπηρεσιών της Περιφέρειας που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες μεταφορών και επικοινωνιών και δυσχεραίνουν σημαντικά την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η σχετική επιστολή της κ. Δούρου, αναφέρει: «Τα προβλήματα εντοπίζονται στις διαρκείς διακοπές στο on line μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου, στην έλλειψη εντύπων για άδειες κυκλοφορίας, αλλά και στην εξάντληση των αποθεμάτων πινακίδων κυκλοφορίας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.