Quantcast
Τετάρτη έως Παρασκευή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης - Πότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις - enikonomia.gr
share

Τετάρτη έως Παρασκευή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης – Πότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις

δημοσιεύτηκε:

του Γιώργου Λυκουρέντζου

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα για ψήφο εμπιστοσύνης και 120 δόσεις. Αρχίζει την Τετάρτη η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Με παράλληλες εργασίες θα συζητηθούν το αίτημα για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε τη σχεδόν ταυτόχρονη εκκίνηση των δύο διαδικασιών αλλά και το ότι η Βουλή δεν θα διακόψει τις υπόλοιπες εργασίες της κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, που θα ζητήσει απόψε το βράδυ η κυβέρνηση, θα αρχίσει την Τετάρτη το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις θα αρχίσει την Τετάρτη στις επιτροπές ενώ το νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια την επόμενη Δευτέρα με πιθανότερη ημερομηνία ψήφισής του την επόμενη Τρίτη.


Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.