Quantcast
Θεοδωράκης: Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να παραιτηθεί ο κόσμος - enikonomia.gr
share

Θεοδωράκης: Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να παραιτηθεί ο κόσμος

δημοσιεύτηκε:

«Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να παραιτηθεί ο κόσμος. Φτάνουν τα πράγματα στο αμήν, ώστε όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις να μη συζητάει ο κόσμος τα μέτρα, αλλά να είναι ανακουφισμένος που έκλεισε επιτέλους και αυτή η αξιολόγηση.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορούν να αντιδράσουν οι 153 και οι κομματικοί στρατοί, ενώ το μοναδικό μέλημα του κ. Τσίπρα είναι να δημιουργεί την αίσθηση ότι διαπραγματεύεται». Αυτό τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM 90.1», αναφορικά με τον τρόπο που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ τόνισε ότι «το βασικό γνώρισμα της κυβέρνησης είναι οι αυτοσχεδιασμοί και ό,τι κάτσει».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πορεία της αξιολόγησης. «Με προβληματίζει το ότι βάζουν νέα ζητήματα οι εταίροι μας. Αυτή είναι η αντίδραση τους απέναντι σε μία κυβέρνηση που δεν υλοποιεί τα συμφωνηθέντα και έχει χάσει ξανά την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων μας», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η αδυναμία της κυβέρνησης να κλείσει την αξιολόγηση όταν έπρεπε και η κωλυσιεργία της έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει εντός του Φεβρουαρίου, ενώ σχετικά με τις προσχωρήσεις ορισμένων βουλευτών σε άλλα κόμματα δεν θέλησε να επεκταθεί, λέγοντας μόνο ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν σιγουριά και επιλέγουν τις εύκολες και σίγουρες λύσεις.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.