Quantcast
Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Αναστασιάδη - enikonomia.gr
share

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Αναστασιάδη

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε σήμερα ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, οι δύο ηγέτες συζήτησαν περιφερειακά και διεθνή θέματα ενόψει της επίσημης επίσκεψης του προέδρου Αναστασιάδη στο Ισραήλ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Κύπριο πρόεδρο για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση της με τους Θεσμούς.

Τη Δευτέρα στην Ιερουσαλήμ, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον πρόεδρο του Ισραήλ Ρεουβέν Ρίβλιν, στην προεδρική κατοικία και θα ακολουθήσει κατ΄ ιδίαν συνάντηση των δύο προέδρων και μετά διευρυμένη συνάντηση με αντιπροσωπείες από τις δύο χώρες.

Επίσης, την ίδια μέρα ο πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυπριακή αντιπροσωπεία θα έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Κατά την επίσκεψη του στο Ισραήλ ο κ. Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιτζάκ Χέρτζογκ.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.