Quantcast
Τη δρομολόγηση και τέταρτου πλοίου στη Σαμοθράκη προανήγγειλε ο Π. Κουρμουμπλής - enikonomia.gr
share

Τη δρομολόγηση και τέταρτου πλοίου στη Σαμοθράκη προανήγγειλε ο Π. Κουρμουμπλής

δημοσιεύτηκε:

Τη δρομολόγηση και τέταρτου πλοίου στη Σαμοθράκη προανήγγειλε στη Βουλή, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Απαντώντας, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Τάσου Δημοσχάκη, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης θα συνεχιστεί και θα παρθούν άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να αποκτήσουν εύκολη συγκοινωνιακή πρόσβαση τόσο η Λήμνος όσο και όλα τα εγκαταλειμμένα νησιά.

«Η Σαμοθράκη από εγκαταλελειμμένο νησί αποκτά πλέον πρόσωπο. Το ενδιαφέρον μας θα συνεχιστεί γιατί οφείλουμε να δώσουμε ζωή στις παραμεθόριες περιοχές», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι: «Η απομόνωσή τους ανήκει στο παρελθόν γιατί άλλαξε ο τρόπος αξιοποίησης των χρημάτων για τις άγονες γραμμές. Τα χρήματα παλαιότερα εξυπηρετούσαν τους εφοπλιστές. Τώρα πάνε για τους κατοίκους τους. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε και να δοκιμάσουμε τη δυνατότητα να υπάρξει σύνδεση Μυτιλήνης-Λήμνου-Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης έτσι ώστε να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική σε αυτές τις περιοχές».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.