Quantcast
Time: Ο Τσίπρας στις 100 προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως - enikonomia.gr
share

Time: Ο Τσίπρας στις 100 προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως

δημοσιεύτηκε:

Στη λίστα του περιοδικού Time με τις 100 προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο με την μεγαλύτερη επιρροή, βρίσκεται και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στην λίστα του περιοδικού περιλαμβάνονται διάφορες κατηγορίες όπως πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες και πολλοί ακόμα άνθρωποι που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως για το 2015.

Ανάμεσα στους σημαντικότερους ηγέτες βρίσκονται η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, o πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και ο ηγέτης της Β. Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Mάλιστα για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε στο περιοδικό Time ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, μεταφέροντας την εμπειρία του με τον έλληνα Πρωθυπουργό όταν επισκέφτηκε την Αθήνα πριν τις εκλογές της 25η Ιανουαρίου.

Όπως επισημαίνει ο Ισπανός πολιτικός «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας που μπορεί να συζητάει για πολιτικά παίζοντας ταυτόχρονα με τα δύο παιδιά του».

Όντας ένας από τους νεότερους ηγέτες της αριστεράς στην Ελλάδα, κατάλαβε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να υπερασπιστεί τη χώρα του.

«Έγινε η ελπίδα των Ελλήνων που αντιμετωπίζουν τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών λιτότητας που είχαν επιβληθεί στη χώρα τους.

Σήμερα είναι επικεφαλής της κυβέρνησης, που έχει εντυπωσιάσει την Ευρώπη με τις διαπραγματευτικές του ικανότητες που συνδυάζουν τη σοφία και την αρχή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα τονίζει ότι «δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες αξιολογούν την κυβέρνηση του πολύ ψηλότερα από κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια»/

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.