Quantcast
Την Κυριακή με τη Realnews: «Ενοχα ψέματα», ένα ψυχολογικό θρίλερ από τη συγγραφέα Κέιτ Χόλαχαν - enikonomia.gr
share

Την Κυριακή με τη Realnews: «Ενοχα ψέματα», ένα ψυχολογικό θρίλερ από τη συγγραφέα Κέιτ Χόλαχαν

δημοσιεύτηκε:

Η Λίζα Κόουλ, μια κάποτε πετυχημένη συγγραφέας, η καριέρα της οποίας δεν είναι στα καλύτερά της, πρέπει μέσα σ’ έναν μήνα να γράψει ένα θρίλερ που θα την ξαναβάλει στη λίστα των μπεστ σέλερ. Στο μεταξύ προσπαθεί να κάνει παιδί ενώ ο άντρας της είναι απορροφημένος από την εξαφάνιση του καλύτερού του φίλου, Νικ. Ενώ την καταβάλλει το άγχος και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική ζωή, η Λίζα δραπετεύει μέσα από τη συγγραφή των συγκλονιστικών συμβάντων της ζωής της τελευταίας της ηρωίδας, της Μπεθ.

Η Μπεθ, μια νέα μητέρα, υποπτεύεται ότι ο σύζυγός της την απατά ενώ εκείνη είναι σπίτι και φροντίζει το νεογέννητο βρέφος τους. Θυμωμένη και προδομένη επιχειρεί να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω και να τον κάνει να πληρώσει που διέλυσε την ψευδαίσθηση της τέλειας ζωής τους. Όμως προτού καλά καλά συνειδητοποιήσει τι κάνει, βρίσκεται στο Ιστ Ρίβερ όπου πετάει το πτώμα της ερωμένης του συζύγου της. Και τότε η γραμμή που χωρίζει τη λογοτεχνία από την πραγματικότητα της Λίζας γίνεται δυσδιάκριτη.

Το σώμα του Νικ ανασύρεται από το Ιστ Ρίβερ και ο σύζυγός της συλλαμβάνεται για τον φόνο του. Προτού ακόμα τελειώσει η προθεσμία της, η Λίζα θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με αλήθειες που αφορούν τους ανθρώπους που την περιστοιχίζουν, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού της. Αν δεν καταφέρει να αντεπεξέλθει, το τέλος της ιστορίας της ηρωίδας της μπορεί να σηματοδοτήσει και το δικό της.

Την Κυριακή με τη Realnews.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.