Quantcast
Σήμερα με τη Realnews: «Εξαφάνιση στο Λοστ Χιλς» του Λι Γκόλντμπεργκ, συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times - enikonomia.gr
share

Σήμερα με τη Realnews: «Εξαφάνιση στο Λοστ Χιλς» του Λι Γκόλντμπεργκ, συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times

δημοσιεύτηκε:

Ενώ βρίσκεται εκτός υπηρεσίας η βοηθός σερίφη Ιβ Ρόνιν συλλαμβάνει έναν κακοποιητικό σταρ του Χόλιγουντ και το βίντεο της σύλληψης την κάνει διάσημη, σώζοντας την υπόληψη του τμήματος που βάλλεται από σκάνδαλα, ενώ εξασφαλίζει για την ίδια την προαγωγή της σε ντετέκτιβ.

Οι συνάδελφοί της δεν τη βλέπουν με καλό μάτι, αφού η προαγωγή της μόνο αξιοκρατική δεν ήταν, και η Ιβ καλείται να αποδείξει ότι αξίζει το σήμα της. Η ευκαιρία θα δοθεί όταν η ίδια και ο συνάδελφός της ο Ντάνκαν, που σύντομα θα συνταξιοδοτηθεί, καλούνται να ερευνήσουν ένα σπίτι πνιγμένο στο αίμα και με εξαφανισμένους τους ενοίκους του, μια μητέρα με τα δύο παιδιά της. Τα στοιχεία δεν είναι πολλά και η Ιβ πρέπει να χρησιμοποιήσει το ένστικτό της για να κινηθεί γρήγορα και να συλλάβει τον αιμοσταγή δολοφόνο, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να πολεμήσει τους δικούς της δαίμονες από το παρελθόν, που αυτό το έγκλημα έφερε στην επιφάνεια. Μια υπόθεση από την οποία ή θα βγει νικήτρια ή θα οδηγηθεί στην καταστροφή.

Σήμερα με τη Realnews.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.