Quantcast
Την Τετάρτη η ψήφιση του νομοσχεδίου για 120 δόσεις και 13η σύνταξη – Σήμερα το απόγευμα ομιλία Μητσοτάκη - enikonomia.gr
share

Την Τετάρτη η ψήφιση του νομοσχεδίου για 120 δόσεις και 13η σύνταξη – Σήμερα το απόγευμα ομιλία Μητσοτάκη

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Παράταση κατά μία ημέρα πήρε η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις και το πακέτο μέτρων που ανακοινώθηκε στο Ζάππειο.

Οι τροπολογίες οι οποίες κατατέθηκαν χθες το βράδυ αλλά και όσες είναι να κατατεθούν επιπλέον, ο αυξημένος αριθμός ομιλητών αλλά και η πρόθεση των πολιτικών αρχηγών να τοποθετηθούν οδήγησε το Προεδρείο της Βουλής στην απόφαση να μεταφέρει κατά μία ημέρα την ψηφοφορία η οποία όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί αύριο.

Σήμερα το απόγευμα επί του νομοσχεδίου αναμένεται να τοποθετηθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την αξιωματική αντιπολίτευση να υπερψηφίζει μεν τα μέτρα, παράλληλα δε να εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για υποκρισία.

Ανοίγοντας τη σημερινή συζήτηση ο τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ Χρήστος Σταϊκούρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία λέγοντας ότι επαναφέρει το ΦΠΑ στα επίπεδα του 2014 εξαιρώντας όμως σειρά προϊόντων, ενώ επιστρέφει μισή 13η σύνταξη όταν έχει προβεί σε τρομερές περικοπές συντάξεων.

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.