Quantcast
Το απόγευμα η συνάντηση Τσίπρα -Ερντογαν - enikonomia.gr
share

Το απόγευμα η συνάντηση Τσίπρα -Ερντογαν

δημοσιεύτηκε:

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, στις 17:00, στο περιθώριο της πρώτης Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ, στην Κωνσταντινούπολη.


Στις 18:00 η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν Για τις 18:00 έως τις 18:45, είναι προγραμματισμένη η διμερής συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ. Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης, στη διμερή συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός αναμένεται να του επισημάνει τη σημασία της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών και τον καθοριστικό ρόλο που παίζει στην αποτελεσματική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.


Στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει τρεις ομιλίες και παρεμβάσεις και ειδικότερα στην (κλειστή) συνάντηση Ηγετών (Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων) υπό τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, με την οποία ξεκίνησε η Παγκόσμια Ανθρωπιστική Σύνοδος, στην Ολομέλεια της Συνόδου και στην Στρογγυλή Τράπεζα, όπου θα συμμετέχει, με θέμα “Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω: μια δέσμευση για την αντιμετώπιση του αναγκαστικού εκτοπισμού”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.