Quantcast
Το αυστραλιανό ABC βλέπει συμφωνία τη Δευτέρα - enikonomia.gr
share

Το αυστραλιανό ABC βλέπει συμφωνία τη Δευτέρα

δημοσιεύτηκε:

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με το Eurogroup αλλά υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι αυτό θα επιτευχθεί την Δευτέρα, μετέδωσε το αυστραλιανό ABC.

Σύμφωνα με την ανταπόκρισή του από τις Βρυξέλλες η ελληνική αντιπροσωπεία αρνήθηκε να δεχθεί το κοινό ανακοινωθέν συμπερασμάτων της συνεδρίασης.

Το ABC σημειώνει ακόμα την δήλωση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη ότι η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup δεν είχε σκοπό να παράγει μια συμφωνία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μια «συμφωνία» σχετικά με τα οικονομικά της Ελλάδας θα μπορούσε να επιτευχθεί την προσεχή Δευτέρα.

Το ABC αφού αναφέρει τις ελληνικές θέσεις σημειώνει ότι οι «απειλές» της Αθήνας ότι θα επιδιώξει την οικονομική ενίσχυση της Ρωσίας και της Κίνας περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς η Ε.Ε. εκτός από το οικονομικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της Ουκρανίας.

Η αναφορά καταλήγει με τη σημείωση πως η αβεβαιότητα για το ελληνικό χρέος έχει μάλλον αρνητικές επιπτώσεις στα χρηματιστήρια.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.