Quantcast
«Το έλλειμμα δημοκρατίας στην ΕΕ» συζήτησε ο Βαρουφάκης με τη Δήμαρχο Βαρκελώνης - enikonomia.gr
share

«Το έλλειμμα δημοκρατίας στην ΕΕ» συζήτησε ο Βαρουφάκης με τη Δήμαρχο Βαρκελώνης

δημοσιεύτηκε:

Η Δήμαρχος της Βαρκελώνης συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στο γραφείο της στη Βαρκελώνη. Σκοπός της συνάντησης τους σύμφωνα με ανάρτηση της στο twitter ήταν να συζητήσουν το έλλειμμα δημοκρατίας που ταλανίζει την Ευρώπη και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για την αποκατάστασή της σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο.



 

Η κα Colau ανακοίνωσε την συνάντησή της με τον Γιάνη Βαρουφάκη μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, περιγράφοντας τις συναντήσεις τους στο Δημαρχείο με μια κοινή δήλωση ότιως «Μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή και θα τη δημιουργήσουμε εκ θεμελίων».

Η συνάντηση έγινε μια μέρα πριν ο πρώην Υπουργός μιλήσει, μετά από πρόσκληση του Δήμου της Βαρκελώνης, σε ευρύ κοινό με θέμα: «Συζητώντας για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία». Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, επίσης,  ο Αντιδήμαρχος της πόλης Gerardo Pisarello και η σύζυγος του κ. Βαρουφάκη, εικαστικός Δανάη Στράτου.

Η Ada Colau, ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Gerardo Pisarello θα είναι μεταξύ των Ευρωπαίων που θα δουλέψουν μαζί με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και, την ίδια στιγμή, σε δικτύου πόλεων, κοινοτήτων, δήμων και περιφερειών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.