Quantcast
Το προσφυγικό στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα- Βούτσιτς - enikonomia.gr
share

Το προσφυγικό στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα- Βούτσιτς

δημοσιεύτηκε:

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο των εργασιών του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η προσφυγική κρίση, ενώ αναφέρθηκαν και στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Βελιγράδι.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, σε δήλωση του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων “Τανγιούγκ”, επισήμανε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός τού εξέθεσε απόψεις που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προσφυγικού.

«Συζήτησα το θέμα με τον κ. Τσίπρα- αυτός έχει κάποιες δικές του ιδέες για την επίλυση της κρίσης και μόνο έτσι πιστεύει ότι θα αντιμετωπιστεί η κρίση. Αν θα τις αποδεχθεί η Τουρκία και κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες, μένει να φανεί εγώ, πάντως, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας.

Ανέφερε δε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί το Βελιγράδι και θα εξεταστεί από κοινού το θέμα, επανέλαβε ωστόσο την ανησυχία του για την εξέλιξη του προσφυγικού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.